English (United Kingdom)Română (România)

Concepte de bază

Ştiri Blitz
Tocmai am lansat noua versiune a site-ului. În săptămânile ce urmează vor avea loc actualizări de conţinut, deci vă rugăm să reveniţi frecvent pentru a fi la curent cu progresul dezvoltării site-ului. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să utilizaţi formularul de contact.
Home Home

OFERTA PME - Ce le propunem clienţilor noştri

PME Services vă oferă un Contract de Service ce furnizează servicii şi suport pentru reparaţii şi mentenanţă hardware şi software. Contractul include vizite preventive pentru mentenanţă, rezolvând probleme legate de tehnica de calcul aflată în dotarea dumneavoastră, cu scopul de a minimiza timpii morţi din activitatea pe care o desfăşuraţi. Vom identifica şi înlocui regulat componentele care sunt sub parametri, şi ne vom asigura de funcţionarea optimă a computerelor şi reţelelor dumneavoastră.
Acest tip de contract vă scuteşte de plata unor costuri ascunse şi va minimiza aproape de zero căderile de echipamente care vă pot prejudicia desfăşurarea activităţii. 
 
  De ce un contract ?

Atenţia acordată acestei opţiuni demonstrează fapul că vă doriţi o mai bună calitate a serviciilor. Studierea propunerii noastre denotă înţelegerea faptului că acest tip de contract este o cale de a reduce costurile, de a vă uşura activitatea şi de a vă asigura desfăţurarea continuă şi nestingherită a activităţii, indiferent de domeniul în care activaţi. Planul nostru de service asigură practic timp de lucru plătit în avans, fără a acoperi însă costurile componentelor nou achiziţionate sau înlocuite, care fac obiectul unor taxe separate (ocazionale).

 

De ce sa alegeţi însă  PME-Services ca furnizor de servicii?

-Pentru că la noi nu trebuie să platiţi decât abonamentul, şi  tot ceea  ce trecem pe oferta este al dumneavoastră din momentul semnarii contractului.
-Preţurile sunt fixe pentru  abonaţi si costul abonamentului este  mai mic decât al serviciilor prestate ocazional.
-Nu trebuie să calculaţi pe lângă  abonament preţul deplasărilor şi al altor servicii.

 
In schimbul plăţii abonamentului primiţi :
 
-În primul rând deplasarea la sediul dvs, la cerere - nu se taxeaza în plus - in cel mai scurt timp
-Consultanţa tehnică specializată pentru ca să fiţi siguri ca aţi făcut alegerea cea mai potrivită
-Prevenire si mentenanţa hardware si software a sistemelor sau reţelei dumneavoastră
-Servicii de back-up date - la cerere, în funţie de tipul abonamentului ales - pentru a nu suferi din cauza pierderilor de informaţii esenţiale
-Răspuns prompt la solicitări pentru a vă putea desfăşura fluent şi nestingherit activitatea
-Furnizarea de produse IT, hardware (componente, dar si periferice şi alte gadget-uri de ultimă generatie) şi software (produse de contabilitate, management, antivirusi, sisteme de operare, etc.) necesare activităţii dumneavoastră direct la sediu, la preţuri competitive si cu transport gratuit.
-Confidenţialitatea noastră în privinţa problemelor avute, configuraţiei sistemelor, informaţiilor si programelor cu care s-a intrat în contact.
-În cazul în care este necesar, instructaj pe scurt privind utilizarea adecvată a sistemelor
-Posibilitatea de a asigura (la solicitarea expresă) ajutor tehnic prin telefon sau e-mail - în cazul în care clientul consideră că ar fi în avantajul său să rezolve astfel problema.
-Facilitatea de a lucra în permanenţă cu un singur angajat al firmei noastre desemnat special societaţii dumneavoastră pentru a evita pe cât posibil problemele de comunicare si variaţiile dăunătoare în prestarea serviciilor .
-În cadrul contractelor de service putem să preluăm şi sarcina de a ne ocupa de echipamente aflate în garanţie sau post garanţie la alti furnizori.
Ultima actualizare în Joi, 08 Iunie 2017 18:43
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori online
Please wait while JT SlideShow is loading images...
PME SERVICESCOMPUTER SERVICEBest Service - PMEPME-SERVICE - Computer PartsBest components for gamersPME-Service - OEM IntegratorPME-SERVICES - Best PeriferalsPME-SERVICES - Desktop ComputersPME-SERVICES - Networks and Communications

Sondaje

Oferta serviciilor PME este...
 
home search